Kalastus

Kalastus

TheraFishin palveluissa yhdistyvät vapaa-ajan harrastus sekä kuntouttava toiminta. Tarjoamme erityisryhmien tarpeisiin erityisen osaamisen, esteettömät puitteet ja sopivat välineet. Rentoutumista kalastuksen avulla on käytetty menestyksellä erityisryhmien kuntoutuksessa. Esimerkiksi Suomessa kalatalouden keskusliiton mukaan kalastustoiminnasta on saatu positiivisia tuloksia liikuntaesteisten, ongelmanuorten, päihdeongelmaisten ja mielenterveysasiakkaiden kuntoutuksessa sekä perheterapiassa ja burn outin hoidossa.

Fysioterapia

Fysioterapia

Fysioterapia sinun luoksesi. Esa Keino Fysioterapeutti (YAMK), Master of rehabilitation, tarjoaa laadukasta fysioterapiaa yksilöllisiin tarpeisiin. Voit kutsua palvelun kotiisi, hoitoyksikköön tai miksemme järjestäisi arjen luksusta esteettömässä veneessämme?

Koulutus

Koulutus

Tarjoamme koulutuspalvelujamme sosiaali- ja terveysalan yrityksille ja yhteisöille. Kouluille ja vapaa-ajan ryhmille on mahdollista tarjota räätälöityä palvelua luonnon tuntemuksen ja ryhmäytymisen tueksi. Kysy lisää!

Yhteystiedot

Yhteystiedot

info@therafish.fi Mari Elal +358440402517 Esa Keino +358407355970

Tervetuloa esteettömiin palveluihimme! TheraFish on terapeuttisesti orientoitunut yritys, joka tarjoaa kalastusoppaan palvelut, fysioterapiaa sekä koulutuksia yrityksille. TheraFish valittiin Lohjan matkailugaalassa vuoden tulokkaaksi 2017! Kalustona käytössänne on Sun Tracker Fishing Barge 21, Suzuki 90hv, joka on rekisteröity 12 hengelle.

Tarjoamme sinulle ja seuralaisillesi elämyksen luonnossa kalastuksen parissa. Luonnon äärellä ja hyvässä seurassa mieli lepää ja virkistyy. Keho saa huoltoa kalastuksesta, fysioterapiasta ja hierontahoidoista. Yritykset ja yhteisöt voivat vahvistaa osaamistaan sosiaali- ja terveysalan koulutuksistamme. (Lue lisää). Olemme panostaneet turvallisuuteen ja esteettömiin palveluihin.

We provide fishing and boating adventures in Lohjanjärvi (Lohja lake), Uusimaa regions biggest lake in Finland. Services are suitable for persons with disabilities. The heart of business is to provide nature and fishing as a therapeutic experience physically and mentally, but also give the social experience and support. In short, rehabilitating fishing in the wild. Fishing services is also designed for business groups, families and individual clients.

Esa Keino

Esa Keino

Fysioterapeutti (YAMK)/Kalastusopas/Kouluttaja / TheraFish

Fysioterapeutti & kalastusopas - valmiina narauttamaan ahvenet järvestä ja triggerit niskasta

Mari Elal

Mari Elal

Kalastusopas/Kouluttaja / TheraFish

Kalastusopas, kalastukseen hurahtanut nainen, kouluttaja, lähihoitaja, erityisryhmien vesistöohjaaja


Final