HINNASTO

Jokainen palvelu on räätälöitävissä ryhmän tarpeiden ja kalastussesongin mukaan. Kaikkien matkojen hinnat sisältävät välineet, vakuutukset, oppaan palvelut sekä kelluntavarusteet. Isot ryhmät palvelemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa lisävene ja – opaspalveluin.

Tutustu rakenteilla olevaan verkkokauppaamme tästä!

  • Kalastus- ja elämyspalvelut
  • TYKY- ja TYHY päivät
  • Kokous- ja koulutustapahtumat
  • Virkistyspäivät, syntymäpäivät ja -lomat
  • Lasten syntymäpäivät
  • Kuntoutuksellinen kalastus (Iktyocare)
  • Talvikalastus
  • Veneilyretket

Opastettu kalastus 4h  alk. 130€/hlö, sis. alv (min. veloitus 4hlö)

Opastettu kalastus 6h alk. 145€/hlö, sis. alv. (min. veloitus 4hlö)

  • Voit tilata kalastuspaketin tai ostaa lahjakortin!

Järjestämme TYHY- ja TYKY-päiviä yrityksille ja yhteisöille.

Iktyocare – Voimaantumista vesillä (Erityisryhmät, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat, lapset- ja nuoret, perheet, ikääntyvät)

 

Esimerkki paketti:

Kuhanuistelu  kuhistaan tunnetulla Lohjanjärvellä, vain 60km päässä Helsingistä.

Erityisryhmä/5-6 hlö/1 pyörätuolipaikkavaraus/2-3 avustajaa

(yht. 9 henkilöä, avustajat ilmaiseksi)

Kesto: 6h

(sis. Kalastusoppaan opastuksen, Sun Tracker Fishing Barge 21´sekä bensiinit, pelastautumisvälineet, kalastusvälineet, retkiohjelman, eväät, alueelliset kalastusluvat.)

Hinta 130€/hlö

Esimerkkipaketti 2:

Tiimipäivä/5-7 hlö/8h

Sesongin kalastusta, Lohjanjärvi

(sis. Kalastusoppaan opastuksen, Sun Tracker Fishing Barge 21´sekä bensiinit, pelastautumisvälineet, kalastusvälineet)

Hinta 135€/hlö

Erälounaat vesillä alkaen 25€/hlö

Kalastuslupa 5€/vrk

Tiimi- ja kokouspaketteihin mahdollista järjestää kokoustilat, majoitus, saunatilat. Kysy lisää!

 

 

Tarjoamme sinulle ja seuralaisellesi elämyksen luonnossa kalastuksen parissa. Olemme erikoistuneet työskentelemään erityisryhmien kanssa ja tarjoamme Suomessa uutta terapeuttista kalastusta, jota kutsutaan myös IKTYOCARE:ksi. Yksilö- ja ryhmäohjaus kuuluvat osaamiseemme. Luonnossa ja hyvässä seurassa mieli lepää sekä virkistyy samaan aikaan. Keho saa myös huoltoa fysioterapiasta ja hierontahoidoista. Yritykset ja yhteisöt voivat vahvistaa osaamistaan sosiaali- ja terveysalan koulutuksistamme. (Lue lisää). Olemme panostaneet turvallisuuteen ja esteettömiin palveluihin.

Kalastuskuvia voit katsoa täältä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

We provide mainly fishing services for persons with disabilities. Also fysiotherapy and educational services for social and healthcare sector. Heart of business is to provide nature and fishing as a therapeutic experience physically and mentally, but also give the social experience and support. In short, rehabilitating fishing in the wild. Fishing services is also designed for business groups, families and individual clients.

 

OPPAAMME

_1170243.3Mä olen hurahtanut täysillä. Kaikilla tulisi olla yhtäläinen mahdollisuus nauttia kalastuksesta ja luonnosta. – Mari, Kalastusopas

 

 

 

Mari Elal on koulutukseltaan mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautunut lähihoitaja. Työkokemus on

pääosin haastavaa hoitotyötä tarvitsevien kehitysvammaisten, autististen ja mielenterveysasiakkaiden
asumispalveluyksiköstä. Lisäksi Mari on kouluttautunut Helsingin Psykoterapiainstituutissa 2012-13
Psykoterapeuttisiin valmiuksiin (30op), joka on tuonut osaamista haastavien tilanteiden kohtaamiseen
sekä hyvään vuorovaikutukseen. Kalastusoppaaksi Mari valmistui vuonna 2015. Tampereen AMK aloitti Suomen ensimmäisen Iktyocare – Erityisryhmien Vesistöohjaaja koulutuksen Mäntässä syksyllä 2015, josta Mari valmistui 2016 ensimmäisten joukossa. Marin kalastustusretkiä voi nähdä myös tv:ssä, kun hän seikkailee Arktisten Vesien retkikunnan kanssa tuotantokausilla 3, 4, 5 ja 7. (Jaksoja voit katsoa myös osoitteessa www.arktisetvedet.fi)

 

Harjus.2 - 3.8.2014 47cmOon kalastanut lapsesta saakka. Opin ja innostun vuosi vuodelta lisää. Tutkimustietojen lisäksi tiedän omasta kokemuksesta kuinka keho sekä mieli voimaantuu ja voi hyvin, kun ollaan läheisessä yhteydessä luontoon. -Esa, kalastusopas

 

 

 

Esa Keino

Esalla on yli kymmenen vuoden kokemus fysioterapiasta, sekä kuntoutusasiantuntijana toimisesta työikäisten, lasten- ja nuorten, ikäihmisten, sekä erityisryhmien (kehitysvammaiset, aivovammaiset, muut erityistä tukeatarvitsevat) kanssa. Esalla on kuntoutuksesta ylempi ammattikorkeakoulututkinto (Master of rehabilitation). Lisäksi hän on kouluttautunut työfysioterapeutiksi. Esa on toiminut vammaistyön ja ergonomian opettajana ammattiopistossa vuosina 2012-2014. Vuonna 2015 Esa suoritti kalastusoppaan ammattitutkinnon Liviassa.

 

Blog Posts

Esittely Elal-Rannila-project

Tervehdys arvoisat vapamieliset ystävät, Meillä on alkamassa Milla Rannilan kanssa oma ”Elal-Rannila-Project”, joka pitää sisällään hyvän meiningin lisäksi tiukkaa kalastusta […]

Read More